VERHUIZING VAN LEUK STEL

Renée is de leukste thuis3-zits bank op de liftOp 16 november heb ik de eer gehad om een leuk stel, Jan en Renée, te mogen verhuizen.
Jan en ik kenden elkaar al omdat ik zijn broer Berend al 2x verhuisd heb, waarbij Jan 1x heeft geholpen. Berend herinnerde ik mij nog goed omdat er ongewenst 2 Griekse mannen in zijn bed lagen op de dag van de verhuizing. Berend schijnt er nog steeds nachtmerries van te hebben. Sorry, ik dwaal nu al af…..
Jan en Renée gingen verhuizen van de Jacob van Lennepstraat 4hoog naar Den Haag 1hoog. Het koophuis in Amsterdam moest gemeubileerd verhuurd gaan worden, dus niet alles hoefde verhuisd te worden.
Tijdens het offerte-gesprek waren we het al snel eens over de prijs en de voorwaarden.
Jan en Renée hadden 2 bijzondere meubelstukken; een 4-zits bank en een exclusieve elektrische piano waar geen krasje op zat.
De avond voor de verhuizing heb ik mijn borden geplaatst om de parkeerplaatsen voor de deur te claimen en om alvast meubels te sealen.
Het was gelijk een gezellige boel en Renée maakte het nog gezelliger door met haar I-phone via de versterker verzoeknummertjes te draaien.
De volgende morgen pikte ik mijn waardige personeel Martijn op van Sloterdijk en haalden we de lift op bij Diks. Vervolgens pikten we mijn 2 aanhangers op bij mijn opslag.
Martijn reed in de lift met mijn B-rijbewijs aanhanger en ik voorop met mijn bus en BE-aanhanger.
25 meter voor de plaats van bestemming zag ik 2 motormuizen in mijn spiegel.
Ze hielden Martijn aan omdat het kenteken op de aanhanger die hij trok niet overeen kwam met het kenteken op de liftwagen.
Ik vertelde de over-attente-broekie-motormuisjes rustig en beleefd dat de aanhanger van mij is en dat het kenteken van de aanhanger overeen komt met de auto waar ik in rij en die hier direct voor staat.
Na diverse andere controles en een half uur verder vonden ze het toch nodig om een boete uit te schrijven van 120,- voor het kenteken op de aanhanger.
Jan, die inmiddels ook ter plaatse was gekomen bood gelijk aan om de boete te betalen en lekker te gaan verhuizen.
Na een paar keer diep zuchten was ik weer gezellig en verliep alles voorspoedig.
Renée was ultra lief door ons te verwennen met lunch van het Vlaamsch Broodhuys.
Na een gezellige rit kwamen we aan in Den Haag.
Omdat het 1 hoog en een smalle straat was, moest ik de liftwagen op de stoep plaatsen los van de gevel en vanuit de zijklep werken.
Toen alles uitgeladen was en we dachten dat de klus geklaard was, kwam Renée met een bijzondere mededeling en vraag:
”De banken passen qua omvang niet goed in dit huis, willen jullie ze tegen extra betaling weer terugbrengen naar ons oude huis in Amsterdam?”
Klant is koning en goed betalende klant is god, dus natuurlijk wilden we dat.
Dus we hadden weer een gezellige rit terug naar Amsterdam waar we de lift weer opstelden en de banken weer terugbrachten. Ondertussen had Renée pizza’s gehaald en sloten we een gezellige verhuisdag af met lekker eten en een biertje.
Jan en Renée, ik wil jullie wel iedere dag verhuizen.

Mooi nieuw oud huis in Den Haag

montage van Auping bed

Kom van die lift af!

Jan kijkt of ik de elektrische

De perfecte set-up voor 1 ho

Alles in dozen wat in dozen past

Alles in dozen wat in dozen pastAanhanger lijkt klein van 4 hoog4-zits bank van 4 hoog

4-zits bank van 4 hoog

4-zits bank bijna beneden